Aanmelden bij de regio

De meeste nieuwe leden komen via iemand die al lid is van de club, deze mensen kennen het reilen en zeilen dan wel binnen onze regio. Het is echter geen voorwaarde. We raden mensen altijd aan eerst eens een rit mee te rijden of een activiteit te bezoeken om de sfeer te proeven. Bevalt dat, dan kan men bij het bestuur een aanmeldingsformulier aanvragen. Invullen en terugsturen, binnen een paar weken ben je dan lid van de HDCN en ingedeeld bij onze regio. Je ontvangt na enkele weken een lidnummer en een clubpas (die vaak recht geeft op korting bij Federatie-evenementen) en elke maand het clubblad waarin de laatste wetenswaardigheden staan.

Lid zijn van de HDCN is vrijheid, blijheid. Je bent nooit verplicht om bij een activiteit aanwezig te zijn, maar als je er niet bij bent mis je natuurlijk wel de gezelligheid en de sterke verhalen.

Het lidmaatschap bedraagt 56,60 euro per jaar, met een eenmalig inschrijfgeld van 12,00 euro Het lidmaatschap van gezinsleden bedraagt 16 euro Mocht je lid willen worden neem dan contact op met de Secretaris.


Afdrukken   E-mail